Provjerite popis najvećih poduzeća u regiji u novom izdanju Coface CEE Top 500. Tradicija vs. inovacija, dugogodišnja poslovanja vs. novoosnovanih, saznajte ovogodišnja poduzeća uvrštena na listu!

12. izdanje Coface CEE Top 500 najvećih poduzeća u Srednjoj i Istočnoj Europi odgovara na pitanja, kao što su:

- Zašto se u 2019. godini još uvijek na zemlje Srednje i Istočne Europe gledalo kao na sigurno područje s dobrim učinkom, iako je rast BDP-a pao na 3,6%?
- Zašto isti sektori kao i prethodne godine (nafta i plin, zatim automobilska i prometna te nespecijalizirana trgovina) ponovno zauzimaju pobjedničko postolje? 
- Zašto su Poljska poduzeća u Srednjoj i Istočnoj Europi s najvećom zaradom i ukupnim prihodom koji raste iz godine u godinu?

12. izdanje Coface CEE Top 500 je besplatno.
Jednostavno ju preuzmite nakon popunjavanja upitnika s desne strane!

Ukoliko su vam potrebni dodatni financijski podaci najvećih poduzeća ili vaših poslovnih partnera, Coface stručnjaci rado će Vam pomoći.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na 01/4697-500 ili besplatno pretražite poduzeća na Coface online bazi podataka InfoICON.

Želite saznati više o tvrtki Coface i kako vam možemo pomoći u poslovanju u Srednjo i Istočnoj Europi?
Posjetite www.coface.hr.
Slažem se da moje osobne podatke tvrtka Coface pohranjuje, obrađuje i koristi u marketinške svrhe. Ovaj pristanak može se opozvati u bilo kojem trenutku.