Szeretné megtudni, hogyan lábalt ki a világjárványból a régió Top 500 vállalata?

A CEE Top 500 tanulmány 14. kiadása összefoglalja a régió előző évi gazdasági tevékenységét és kitekintést nyújt a jövőre vonatkozóan.
A 2021-es év kedvező környezetet hozott mind a gazdaságok, mind a legnagyobb közép- és kelet-európai (KKE) vállalkozások számára. Bár a Covid-19 világjárvány által okozott kihívások még érezhetők, a gazdasági aktivitás a 2020-as visszaesés után talpra állt. Ennek eredményeképpen a régió 500 legnagyobb vállalkozása szárnyaló bevételeket és magasabb nyereséget könyvelhetett el.
A KKE régió gyorsabban regenerálódott, mint a legtöbb kulcsfontosságú kereskedelmi partnere. A közép- és kelet-európai régió 2020-ban enyhébb recesszióval szembesült (a GDP átlagosan 3,7%-kal csökkent, szemben a nyugat-európai 5,5%-os visszaeséssel), ráadásul 2021-ben a fellendülése is látványosabb volt (5,7%-ot ért el, szemben a nyugat-európai 4,7%-kal).

A kiadvány letöltése ingyenes.
Csak töltse ki a nyomtatványt és
kattintson a Küldés gombra!

Aggódik partnerei hitelképessége miatt a jelenlegi válsághelyzetben? Jobb betekintésre van szüksége hazai és külföldi partnereiről? Ha több információt szeretne kapni az üzleti tevékenységének kiépítéséhez és nyomon követéséhez szükséges termékekről, forduljon hozzánk a következő címen: iroda_hungary@coface.com vagy látogasson el a https://information.coface.com weboldalra.

Szeretne többet megtudni a Coface-ról, és hogy hogyan tudnánk segíteni vállalatának a régiós szintű működésben?

Látogasson el weboldalunkra.
Hozzájárulok, hogy a Coface az adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint tárolja, feldolgozza és kezelje személyes adataimat. Ez a nyilatkozat bármikor visszavonható.